Eilen oli Ujon 1-vuotissynttärit, sen kunniaksi pesin ja trimmasin Ujon ja tarkoitus oli ottaa vielä hienoja kuviakin, mutta niitäpä en sitten onnistunut saamaan. Ujon lisäksi pesin posliinikoirakokoelman, koiria lienee 97 kpl. Kerran vuodessa on hyvä nekin puhdistaa.  Synttäripäivänä ulkoiltiin Oulunsalon mökkirannassa missä oli mukana tietenkin myös Hely. Lis'ksi paikalla oli motocrosspyörillä ja moottorikelkoilla päristelijöitä, eli monta vierasta ihmistä joilta saattoi kerjätä makkaraa.

Tänään otin Ujon mukaan OSE:n sunnuntaitreeneihin. Ujo oli ihan huippu iloinen ja reipas pikkukoira, vaikkei saanutkaan treenata. Sai vaan vähän Vibken kanssa leikkiä ja huvikseen istuttiin moottorikelkan reessäkin, jota ihmiset veti.  Ja ainahan treeneistä löytyy namusetiä ja -tätejä :) Juha otti kuvia, toivottavasti sieltä löytyy myös Ujostakin hyvä kuva.

Agility jatko2 menee omalla painollaan eteenpäin ja olen jo ilmoittautunut mukaan uusille kursseillekin. Saas nähdä millaiseen ryhmään me Ujon kanssa päästään jatkossa.