Kävimme Ujon kanssa tänään silmätarkastuksessa, kun viime keväänä tehty tarkastus ehti mennä huhtikuun alussa umpeen. Lausuntona on  terveet silmät. Polvethan tarkastettiin viime keväänä, niin nyt ei tarvinnut niitä enää tutkia. Ujo oli taas tosi hienosti eläinlääkärilla. Se yritti houkutella toisia koiria leikkimään. Eläinlääkäri tutki ja totesi ettei Ujo olekaan ujo.

Olemme tässä opetelleet elämää yhden koiran kanssa. Ujolla on selvästi ikävä Helyä ja se ei esim. suostu lähtemään yksin takapihalle. Jää vain terassille seisomaan ja  haluaa takaisin sisälle.  Muuten Ujo varmaankin nauttii, kun saa nyt niin paljon hellyyttä meiltä. Ja pääsee aina kun mahdollista mukaan. Nytkin se ryntäsi Timpan mukaan autoilemaan. Istuu kuulemma tyytyväisenä auton kyydissä. Ja pääsee siinä samalla vähän tutkmaan "mopotalleja" yms. Ei ne ota edes talutinta mukaan, kun Ujo liikkuu niin sievästi mukana.

Pentue on suunnitelmissa. Odottelen juoksua alkavaksi heti toukokuun alussa. Kirjoittelen tarkemmin, kunhan asiat etenevät.